Om oss

Hei, og velkommen til MorTil3.no siden vår.

Jeg som står bak MorTil3 heter Mona Tjore, er gift og har tre barn.

Min historie med Cellreset startet i januar 2016, hvor jeg ser en oppdatering fra min venninne som rett og slett strutter av energi og omfavner livet. På den tiden var jeg selv ganske sliten og hadde noen kilo for mye, og mesteparten hadde begynt å legge seg rundt midjen. Det begynte å bli en kamp å få magen på innsiden av bukselinningen og ikke hengende på utsiden. I tillegg hadde jeg en superspennende men krevende jobb som innbefattet mye reising, så det ble enten restaurantmat eller mat på farten.

I februar 2016 begynte jeg på Cellreset. Mannen min som hadde vært så negativ hele tiden og i tillegg kaldt dette for svindel heiv seg på og ble med. Det er vi begge utrolig takknemlig for idag. Resultatet ble -6 kg ( -25 cm i livet) på meg og 12 kg på han, alt dette i løpet av 28 dager. Når vi var ferdig så fortsatt vi å følge planen for fase 2 som er resten av livet, og da handler det om å finne balansen i livet. Vi skal ikke leve på diett, men vi skal heller ikke spise godteri og drikke brus hver eneste dag. Etter dietten gikk jeg ned ytterligere 1,5 kg, og han ned 5 kg til, så totalt 7,5 kg på meg og 17 kg på han. Et helt år etter har ingen av oss gått opp igjen, men jeg har tatt av ytterligere 1,5 kg og det i løpet av 14 deilige dager i Spania, og vi har ikke levd på sparebluss, snarere tvert imot. Så hvorfor er det slik at jeg går ned uten å være på diett? Hemmeligheten ligger i å få hormonene i balanse og det at kroppen har lært å forbrenne de tingene jeg gir den. Det er altfor mange som spiser feil mat og ikke vet hvordan de skal få øket forbrenningen sin. Nettopp dette hjelper Cellreset deg med. Det er en livsstilsendring som gjør at du lærer utrolig mye i løpet av de 28 dagene. Gi kroppen riktig næring og du oppnår resultater. Jeg vil aldri tilbake dit jeg var før dietten. Dette går igjen hos alle jeg kjenner som har tatt samme livstilsendring. Gå inn på bilder før og etter, så vil du se bilder fra mange som har gjennomført Cellreset.

I dag er vi mange som jobber med Cellreset i dette teamet, både homopater, sykepleiere, kostholdveiledere, førskolelærere osv. Har du lyst til å høre mer om muligheten med å jobbe med dette så er det bare å ta kontakt med meg på mail info.mortil3@gmail.com, facebook eller telefon 926 14 113.

Hva venter du på? Vi er mange som står klare til å hjelpe deg igang.

Varm hilsen fra Mona