I tillegg til dietten tar vi noen helt fantastiske næringstilskudd.

Energidrikken – inneholder alle B og C vitaminene, øker oksygenopptaket, øker konsentrasjon og energi, øker blodsiruklasjonen og stimulerer fettstoffskiftet. Dette virker etter få minutter.

Næringsdrikken – dette produktet gir regelmessig tarmfunksjon, mindre luft, bedrer matintoleranse, styrker slimhinner, inneholder de «gode» melkesyrebakteriene. Rik på C, E og Selen.

Mineraldrikken – inneholder 9 hykvalitetative mineraler og Vit D3, gjennoppretter syre/base balansen, regulerer blodsukkeret, forebygger benskjørhet og muskelspenninger, rik på zink, kan hindre stølhet etter trening. Denne er super å ta som en kveldsdrink.

Amino – inneholder 8 essensielle aminosyrere som kroppen ikke produser selv. Aminosyrer er kroppens verktøykasse. Bidrar til å opprettholde muskelmasse, slik at det er fettet som forsvinner og ikke musklene.

Urtete – dette produktet er med på å øke forbrenningen.

 

Det som er spesielt med disse produktene er a de etter 7-10 minutter etter at du har inntatt de er de tatt opp på cellenivå i tarmen. Alle produktene er kun 100% økologisk mat. Du finner de på Kölners liste (dopinglista) over godkjente produkter. I tillegg er produktene produsert etter GMA standard, det vil si at de er like rene som intravenøsveske. Dersom ting ikke står på esken at de har det innholdet, kan du være helt sikker på at det ikke finnes spor av det i produktet heller.