Hva er Cellreset?

Et livsstilsprogram for mennesker som ønsker å ta vare på helsa og leve godt – noen av fordelene mange opplever med programmet:

  • Virker forebyggende mot livsstilssykdommer
  • Renser kroppen og styrker immunforsvaret
  •  Gir mer energi og velvære
  •  Bedrer formen og gir et sunnere liv
  •  Bedre søvn og restitusjon

CellRESET er en helsekur og kostholdsprogram som er videreutviklet og forbedret av nordmannen og ernærings-spesialist Aage Stenseth. Programmet fokuserer på å gjenopprette kroppens naturlige balanse med hjelp av et kosthold som nullstiller og renser cellene i kroppen. cellRESET er designet for å gi kroppen riktig og naturlig ernæring som er optimalt i forhold til kroppens behov. Mange opplever etter kuren at man lever sunnere, får mer energi og en sterkere helse.

En annen positiv “bivirkning” av kuren (for de fleste av oss) er at du også går ned i vekt uten å føle deg sulten. Og du holder vekten over tid når du følger programmet. cellRESET er ikke nok en slankekur – programmet er lett og morsomt å følge og har skapt varige resultater for mange over hele verden. Bare i Norge er vi tusenvis som har adoptert denne livsstilen og som deler erfaringer hvordan cellRESET har påvirket eller endret liv i en eller annen retning.

cellRESETer dog ikke en ”magisk pille” – egeninnsats og litt disiplin er nødvendig for å investere i helsen. Men programmet er lett å følge og alle kan klare det.  For man får god støtte og veiledning hele veien.

NB – det er viktig å påpeke at dette er et livsstilsprogram, ikke et alternativ til de som tar medisiner på grunn av forhøyede nivået på kolesterol, blodtrykk, blodsukker, etc.

CellRESET kuren gir dog helsegevinster for de aller fleste og kan bidra til å redusere risikoen for å utvikle livsstilsrelaterte sykdommer som nevnt over. Og kan for enkelte også bidra til å redusere behovet for inntak av legemidler.

Om Cellreset programmet:

CellRESET er ikke en helse-kur som nødvendigvis begynner og slutter. Mange opplever så positive helsegevinster at man fortsetter på cellRESET programmet år etter år. Det blir en livsstil for mange.

De første 28 dagene følger du en kostholdsplan hvor det er viktig du følger planen – nettopp for at kroppen skal gå gjennom detox eller utrensingsprosess. Etter de første fire ukene går det fint å følge programmet, og samtidig er det lov å kose seg og spiser det man vil innimellom.

I den første fasen av programmet på 28 dager renses kroppen for avfallsstoffer mens pH-verdier, hormoner, blodtrykk, kolesterol, og triglyseridnivåer typisk stabiliseres. Som følge av at kroppen får tilført ”riktig” næring skyter metabolismen i kroppen fart, noe som gjør at det farlige bukfettet forsvinner samt at vekten går ned. For de fleste reduseres vekten med minst 5 kg eller mer på 28 dager.

I fase 1 spiser du 4 gode måltider hver dag med ren og proteinrik mat som egg, kylling, kalkun, oksekjøtt, viltkjøtt, fisk og sjømat. Etter de første 7 dagene spiser du også salat og grønnsaker til måltidene. Du spiser gode porsjoner så de fleste har sjelden sult-følelsen.  Man spiser ikke salt eller sukker, men kan bruke naturlige krydder og urter. Du kan også fint drikke kaffe og te under kuren.

En forutsetning for detox-prosessen og kunne oppnå de positive helsegevinstene er at kroppens vitamin og mineralbalanse er i orden. Derfor tar du også næringstilskudd av vitaminer, mineraler og aminosyrer slik det står i planen. De anbefalte tilskuddene sørger for næring som vi normalt ikke klarer å få i oss nok av gjennom matinntak. Dette er næring som er nødvendig for at kroppen skal fungere optimalt.

Etter de første 28 dagene går man over til fase 2 – som er stabiliseringsfasen for å opprettholde vekt og dine gode helseparametere. Fase 2 går gjerne over 2 måneder eller lengre hvor du også følger en kostholdsplan, men du har mer fleksibilitet og valgmuligheter. Du fortsetter også med næringstilskudd i fase 2 for å bevare de gode resultatene fra fase 1.

Historien bak CellRESET:

På grunn av sin positive helsebringende effekt, for mange på kort tid, har cellRESET raskt blitt en stor internasjonal suksess. cellRESET konseptet ble i utgangspunktet først utviklet av NASA for å sikre astronautene optimal helse før de skulle ut i verdensrommet. Aage Stenseth videreutviklet konseptet til cellRESET programmet som er lett å følge, og gjorde det gratis tilgjengelig for alle over store deler av verden.

Aage Stenseths har spesial-kompetanse innen ernæring, vitaminer, mineraler og naturmedisin. Han har også gitt ut flere bøker og har også skrevet Rikshospitalets helse og slankemeny.

Globalt behov for CellRESET og endret kosthold:

Det er en kjent sak at vi lever og spiser svært annerledes i den vestlige verden enn vi gjorde tidligere. Vårt ”nye” kosthold, og økt innslag av halvfabrikat og helprosessert industriell mat med tilsettingsstoffer, i tillegg til endret livsstil, har medført en voldsom økning i metabolske livsstilsykdommer som overvekt, fedme og diabetes, samt forhøyede verdier for blodtrykk, kolesterol/ triglyserid og blodsukker.

Alt rundt oss har forandret seg gjennom millioner av år, bortsett fra selve menneskekroppen. Den fungerer på nøyaktig samme måte og har de samme grunnleggende behov for riktig ernæring og er like sårbar som den gang vi var steinaldermennesker. Metabolske sykdommer en blitt den største helseutfordringen vi står ovenfor, hvor 50% av den voksne befolkningen i den vestlige verden er i faresonen.

Fakta:

Økningen i overvekt og fedme forklarer den eksplosive veksten av diabetes og andre livsstilsrelaterte sykdommer

I perioden 1980 og 2008 ble antallet personer med fedme i Europa doblet

Før døde man av røyking – nå dør man av dårlig kosthold (2017)

1 av 3 barn i Europa er overvektig eller har fedme

”70% av dødsfall forårsakes av ernæringsavhengige sykdommer innen 2020” (WHO)

 

Hvorfor denne skremmende utviklingen?

 Vi spiser mer enn vi forbrenner
 Vi spiser feil sammensatt mat og ferdigprodusert mat
 Tygger ikke maten godt nok
 Får i oss for mye sukker, salt, stivelse og hvetemel
 Vi er for lite i bevegelse
Hvor lenge varer CellRESET effekten?

CellRESET tar hensyn til hvordan kroppen fungerer og hva den trenger for å fungere optimalt, som igjen gir helse og stabil vekt. Programmet er satt i et system som gjøre at man kan leve sunt over tid, samtidig som det er lov å kose seg. Etter de første 28 dagene er det rom for å innta god mat og drikke uten at dette påvirker eller ødelegger resultatene man har oppnådd. cellRESET er en livsstil.

Hva kan CellRESET gjøre for deg?

Om du ønsker å redusere overvekt og forebygge utvikling av livsstilsrelaterte sykdommer så kan cellRESET programmet bidra med dette på en naturlig måte ved hjelp av å tilføre kroppen ren mat og næring.

CellRESET fungerer som en”detox” for kroppen som renses for slagg og avfallsstoffer og gjør at huden blir renere. Viktigere, en balansering av kroppens celler bidrar til å gjenopprette en velfungerende fordøyelse og metabolisme. Som igjen dels forklarer vektreduksjonen mange opplever.

Dog er dette ikke primært en slankekur og det er ikke noe problem å følge programmet selv om du ikke har noen kilo å miste. Ren mat og høykvalitets næring er det beste du kan gi kroppen din uavhengig av ditt utgangspunkt. Generelt går de som følger programmet typisk ned i vekt de første 28 dagene, alt fra 5-12 kg. Først reduseres buk-fettet, deretter ytterligere overflødig fett, mens hormoner, syre/basebalanse, blodtrykk og blodsukker reguleres/normaliseres. I tillegg til vektreduksjon opplever mange en generelt bedre livskvalitet i form av bedre søvn og våkne uthvilt, en renhets- og velværefølelse og at man kjenner på økt overskudd og føler seg mer energisk.

Spiser du tre porsjoner med økologiske grønnsaker hver dag? Ikke vi heller…

Fordi de færreste av oss spiser nok grønnsaker og salat trenger vi å tilføre dette som tilskudd for å holde oss friske. For kroppen din er selvhelbredende og reparerer seg selv hele tiden – om du gir den riktig føde og nok vitaminer og mineraler som vi får gjennom grønnsaker. Dette er en kontinuerlig prosess med nedbryting og fjerning av avfallsstoffer og oppbygging av nye proteiner og celler.

”La din mat være din medisin – og din medisin være din mat” – Greske filosofen Hippokrates (ca. 2000 år siden)