Det er skrevt så mange artikler om tarmen vår og god tarmhelse og hvordan det påvirker helsen vår generelt. I dag kom jeg over denne artikkelen om hvordan tarmbakterier var bedre enn medisin fra forskning.no.

Så litt om mine refleksjoner omkring tarmen.

Et frisk tre behøver friske røtter. Først da kan det vokse, trives, bære frukter og bli gammelt. Det samme prinsippet gjelder for oss mennesker. Våre røtter sitter i tarmen og dannes av tarmens børster”. Treet behøver hjelp av spesielle mikroorganismer for å kunne ta opp næring fra jorda. For tarmen gjelder det samme og vi kaller de mikroorganismene for probiotika. Pro bios er gresk og betyr ”for livet”. Har vi nok med probiotika i tarmen har den det bra, og dermed vi også  En velfungerende tarm legger grunnlaget for bra fordøyelse, et sterkt immunforsvar, et optimalt opptak av næringsstoff, kort sagt grunnen til en god helse og et langt liv.

God tarmhelse er for oss nøkkelen til god helse 🙂 Les den spennende artikelen om hvordan tarmbakterier var bedre enn antibiotika her

Ønsker du å vite hvordan 28 dagers CellReset kuren kan hjelpe deg med å få en bedre helse og mer energi i hverdagen. En kur hvor du kan spise deg mett hver dag og du slipper å telle kalorier. Mange går også ned i vekt i løpet av kuren, uten at de trenger å gå og sulte hele tiden.

Fyll ut skjemaet nedenfor, og du vil få tilsendt mer informasjon om CellReset.