Om Dietten

 

Dietten er et komplett livstils endringsprogram som starter med en kickstart på 28 dager, hvor de fleste går ned mellom 5-12 kg.

Kuren renser insulinlagrene og fjerne det indre farlige fettet (bukfettet). Ved å slutte å fore kroppen med feil mat og begynne å tilføre riktig sammensatt næring vil kroppen komme i balanse, og mange melder derfor om andre gode helseeffekter.

Dietten består av kjøtt/fisk/vilt/skalldyr/egg/grønnsaker/salat/yoghurt/frø/knekkebrød. Som du ser er det helt vanlig mat som vi spiser 4 ganger om dagen. Innenfor en ramme velger du selv hva du vil spise. Er du allergisk mot enkelte ting, så er det bare å tilpasse. Selve dietten er nøye utregnet med hva vi skal ha, og i tillegg tar vi næringsgull som gjør at kroppen hele tiden får det den trenger. Det er sammensetningen av mat og næringsgull som gir resultatene.

Dietten er utviklet av ernæringsfysiologer, leger og naturterapauter. Menyen får du tilsendt når du har bestilt næringsgullene som du trenger for å gjennomføre kuren. I tillegg har vi egne facebook-grupper for deg som går på kuren, og i tiden etter kuren. Dette er ikke noe kur som gir deg en jojo effekt, men en diett som gjør at du oppnår varige resultater når du følger planen og de verktøyene du lærer å bruke i løpet av dietten. Etter kickstarten på 28 dager kommer det en periode på minimum 2 måneder hvor vi stabiliserer resultatet.

Ønsker du å gå ned i vekt, få mer overskudd, sove bedre om natten da kan dette være noe for deg. Det foreligger nå masse forskning på at hvordan tarmen din har det ofte har sammenheng med andre deler av kroppen og din helse.

Det koster kr. 1664 første måneden du bestiller, deretter er prisen kr 885 per måned de neste to månedene (stabiliseringsmåneder). Næringsgullene løper som abonnement på 3 og 3 måneder av gangen. Selve dietten og oppfølgingen er gratis så lenge du har et abonnement. Du kan lese mer om næringsgullen her.

Lurer du på om dette fungere?

Her er min historie;

Min mann og jeg gikk på kuren i februar 2016, og jeg gikk ned 6 kg og han 12 kg, etter kuren gikk jeg ned ytterligere 1,5 kg og min mann 5 kg, så totalt 7,5 kg og 17 kg. Ingen av oss har gått opp igjen.

 

Dersom du skulle ha spørsmål kan du sende oss en mail på info.mortil3@gmail.com, kontakte oss på facebook eller ringe 926 14 113 (kontortid 9.00 -16.00 eller etter avtale)

 

KJØP HER